Kérdések minden témában!:)

Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

Amikor a boltban vásárolsz és megtetszik egy felső, nem mindig csak egy színben kaphatod meg ugyanazt. Valakinél nem jelent gondot kiválasztani a megfelelőt, de vannak olyan tinik is akik szeretik átrágni magukat mégegyszer a színskálán.Ez a menüpont segít eldönteni, hogy milyen szinek állnak a legjobban, természetesen a hajszínednek megfelelően!

SZŐKE vagy:


A szőke haj manapság nagyon közkedvelt hajszín. Lehetsz világosabb szőke, platina szőke, esetleg szőkés barna, de egy közös csoporthoz tartozik az összes árnyalata. Három színt emelek ki a palettáról, ami rendkívül dekoratívvá varázsolja külsőd, feltéve hogy szőke vagy=) Az első szín a...

Kék:

11554_a33ade99c5d84bbce03b44bc8602da9d.jpg

Tipp: A túl sok kék együtt nem jó! Pl.: Ha már kék hajráf van rajtad, nevegyél fel mellé egyzserre nyakláncot és karkötőt is kék szinűt!

A második szín a...:

Rózsaszín:

12439.jpg16148.jpg

Tipp: Természetesen kombinálhatod a színeket, de lehetőleg az ilyen "rikítós" rózsazsín felsőket ne kombináld pl pirossal vagy naranccsal!

És az utolsó tippem a szőkék számára a...:

ZÖLD:

Tipp: Megeshet,  hogy nem ilyen színű felsőket találsz! Nyilván nem minden felső ugyanolyan de a mocsárzöld felsőket kerüld, idén nem trendi!

VÖRÖS vagy:

A vörös szín, ha lehet ilyet mondani, talán a "legkötöttebb" szín. Bármilyen árnyalatot felsorolhatnék, a színek amelyeket kiválasztottam, mindegyikhez illik. Az indok, hogy miért pont ezt a két színt választottam, íme: A vörös egy annyira életteli szín, hogy nem érdemes túlzásba vinni még a ruhák színével is a különlegességet, nehogy a végén átcsapjon csicsásba... Ez a két szín megköti, mégis dekoratívvá teszi a vörös színű hajadat. Az első ilyen szín a...:

FEHÉR:

11653_47324be4ee2d83021224519826b5b7f6.jpg

Tipp: A Fehér egy nagyon jó szín, de a felsőknél vigyázz, nehogy túl átlátszó legyen!

Hamár fehér akkor legyen...:

FEKETE:

Tipp: A fekete egy nagyon dögös szín, de kerüld a sok eketét együtt, ne legyél zord! EGy másik jó tanács hogy a túl sok fekete a nagy melegben sem jó, rendkívül szívja a napfényt!

BARNA vagy:

A Barna haj a legtermészetesebb szerte a világon. A szőkével, vörössel és feketével ellenben ehhez a hajszínhez mindenféle színt felvehetsz! Nehéz dolgom volt itt, a barna részlegnél, ugyanis pont ezért nehéz volt eldönteni, vajon melyik a paletta legalkalmasabb színe a barnák számára. Íme a döntésem. Az első szín a...:

SÁRGA:

Tipp: Egyes ruháknak nagyon könnyen elmegy a színe az első mosás után, ügyelj arra, hogy lehetőleg 100% pamut legyen a ruhád, és megfelelőhőfokon mosd!

A másodikszín a...:

RÓZSASZÍN, szürkével vegyítve:

Tipp: Ez a nadrág picit trapéz szárú, amivel semmi baj nincs, idén ez megengedhető, de ügyelj, nehogy annyira bő legyen, hogy a  végén a földön húzva felbukj benne!

FEKETE vagy:

A fekete hajszín egy rendkívül univerzális szín. Bármilyen színt felsorolhatnék, de mégis a legjobbak azok a színek a feketék számára, ami kicsit felszabadítja ezt a sötét színt, és kicsit kötetlenebbé teszi külsőd. Az első ilyen szín, kedves fekete hajú olvasó a...:

PIROS:

9545.jpg

Tipp: A piros ruha alá érdemes egy sötétebb színű fehérneműt felvenni, ugyanis nagyon meg tudja fogni!

A második egy közkedvelt szín a...:

LILA:

Tipp: Előszüör is a lilát ne keverdd a naranccsal, másodszor pedig egy ilyen nyitottabb felsőhöz érdemes kiegészítőt viselni, pl egy fülbevalót vagy egy divatos karperecet!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 179
Tegnapi: 212
Heti: 553
Havi: 2 006
Össz.: 1 077 520

Látogatottság növelés
Oldal: ÖŁtözz a haj$zíneĐhez!
Kérdések minden témában!:) - © 2008 - 2018 - kerdesekmindentemaban.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: halloweeni csínyek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »