Kérdések minden témában!:)

Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

Visszahódítás-hadművelet

Néhány hete szakítottál barátoddal, és képtelen vagy megemészteni, hogy vége? Annyira hiányzik, hogy úgy döntöttél visszaszerzed? Egyetértünk: induljon hát a visszahódítás-hadmûvelet!

Mindent megosztottatok, gyengédségben éltetek, mesébe illő volt vele lenni. Ezért aztán derült égbõl villámcsapásként ért a szakítás. De nem könyörögtél; nem akartál megalázkodni. Úgy gondoltad, hamar túljutsz az egészen, de még mindig szereted a fiút, és õrülten szenvedsz nélküle. Két megoldásod van: vagy türelemmel viseled a fájdalmad, és kivárod, hogy az idõ enyhítse, vagy bármi áron, de visszahódítod õt. Ha az utóbbit választod, légy óvatos. Nehogy tovább rontsd a helyzeted, és végleg elveszítsd a szerelmedet!

Tisztázd magadban, hogy szereted-e teljes szíveddel, és nem csupán az egyedülléttõl félsz.

Kérdezd meg magadtól:
• megérdemli, hogy ennyire szenvedjek miatta?
• ha újrakezdenénk, minden a régi lenne?

Ha mindkét válaszod igen? Akkor érdemes küzdeni. Íme néhány módszer:

– Kérj még egy lehetõséget

 

Ne könyörögj neki!A pasik ettõl azonnal elmenekülnek. Legfontosabb, hogy megõrizd a méltóságod. Ehelyett egyszerûen hívd fel, és kérd meg, beszélgessetek. Higgadtan próbáld meggyõzni, hogy nem is volt olyan rossz együtt. Emlékeztesd a közös szép pillanatokra, próbáld megnevettetni,esetleg ha vannak közös képeitek mondd neki hogy nézze át őket,hogy lássa,milyen boldogok voltatok együtt.


– Légy a barátnõje


Hitessd el vele, hogy elfogadod a szakítást, de nagyon sajnálnád, ha többé nem találkoznátok, nem beszélgethetnétek. Hízelegni fog neki, hogy a barátságáról nem akarsz lemondani. Altasd el gyanakvását, és apránként, közömbös arccal hódítsd vissza!


– Közvetítsenek a barátok


Túlságosan hiúvagy, hogy kérj tõle még egy lehetõséget? Kérd akkor a srác barátainak segítségét. Beszélj nekik érzelmeidről, de ne színezd ki túlságosan a dolgokat. A cél, hogy helyetted õk tapogassák le a terepet. Biztosan tudják, hogy exbarátod szomorú-e a szakítás miatt, és a szívében a számodra van-e még hely?

– Tégy úgy, mintha semmi sem történt volna

 


Elhagytad a fiúd, és nem gondoltál a következményekre. Az egyetlen megoldás – tégy úgy, mintha vicceltél volna. Ha a fiú erre nem vevõ, akkor folyamodj kegyes csaláshoz; játszd el a sértõdöttet, amiért a fiú nem akart mindenáron megtartani. Mert, ugye, te csak a szerelmét akartad próbára tenni?!


– Szakítás elõtt minden hibáját a fejére olvastad


Nem egyszerû a helyzeted, de nem is reménytelen. Mondd azt, hogy ideges voltál, és belátod: így nem szabad viselkedni. Mutatkozz engedékenynek, de ne tedd elkötelezetté a pasit. Az bántaná a hiúságát.

– Tedd féltékennyé

 


Ez a módszer általában hatásos, ha nem mész túl messzire. Ne a legjobb barátját / testvérét / ellenségét próbáld meghódítani. Így nem számíthatsz békülésre. Elégedj meg azzal, hogy elõtte kedves és mosolygós vagy minden pasival. Ha még érez valamit irántad, az úr biztosan elgondolkozik.Ha nem akkor sajnos nincs mit tenni..


– Játszd el, hogy jól megvagy nélküle

Semmi sem sértõbb a pasinak, minthogy exbarátnõje jól elvan nélküle is. Ha sikerül elrejteni fájdalmad, és fesztelenül tudsz vele beszélgetni – biztosan felébreszted birtoklási vágyát. Ha viszont látod, hogy volt barátod oldalán már feltûnt az utód – gratulálj nekik.Ez a mondat bizonyára elgondolkoztatja, és talán rájön: te egy szuper csaj vagy, és nagyon hiányzol neki!


– Játszd el a nagy csábítást


Klasszikus módszer, csak tudd, hogyan kell csinálni. Használd fel az évek /hónapok alatt összegyûlt információkat. Nagyon jól tudod, mi tetszik neki a csajokon, a csajokban. És azt is, hogy régen miért szeretett beléd. Próbáld meg felidézni a találkozásotokat! Mondjuk, vedd fel ismét azt a ruhát, melyet az elsõ találkozón viseltél. Ha egyszer már bevált, talánmost is sikerül.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 168
Tegnapi: 212
Heti: 542
Havi: 1 995
Össz.: 1 077 509

Látogatottság növelés
Oldal: \Visszahódítási hadművelet/
Kérdések minden témában!:) - © 2008 - 2018 - kerdesekmindentemaban.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: halloweeni csínyek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »