Kérdések minden témában!:)

Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

Figyelem!Fiúknak elolvasni tilos!:D

Mitől indulnak be a fiúk?


Egy édes mosoly, egy szexi biccentés, egy kihívó kacsintás... Látszólag semmitmondó gesztusok, de a fiúkra hihetetlen hatással lehetnek! A GIRL! most elárulja, hogyan alkalmazd a "titkos" fegyvereket!Figyelj a finom részletekre! A csábítás sikere a testbeszéden múlik. Ha megtanulod, hogyan használd az adottságaidat, ellenállhatatlan leszel! Íme néhány alapvető tudnivaló!

A testbeszéd többet elárul, mint 1000 szó!
Tudtad, hogy gyakran már a találkozás első perceiben eldől, hogy tetszel-e a srácnak? Hidd el, ez nem csak a külsőségektől és a megjelenésedtől függ! A tested apró rezdülései - például a járásod, a nevetésed, a tekinteted - rögtön elárulják, hogy milyen a hangulatod, és mennyire vagy nyitott az új kapcsolatra!

Fél perc alatt minden eldől!
Minden találkozás során "végigmér" a fiú! Tudat alatt van benne egy elvárás, amelynek meg kell felelned. De nyugi! Erről igazából ő maga sem tud, csupán az ösztöneire, a titkos kívánságaira és a vágyaira hagyatkozik. Lehet, hogy számára az a legfontosabb, hogy jókedvet és derűt árassz, de az is lehet, hogy a szupermodell alkatú lányokra bukik. Mivel nem ismered még őt, a lényeg, hogy mindig önmagadat add! Előbb-utóbb biztos megtalálod azt a fiút, akinek úgy tetszel, ahogy vagy!

"A szép külső, a jó megjelenés nagyon fontos ahhoz, hogy egy lány felkeltse az érdeklődésemet. Persze a trendi cuccoktól és a szuper sminkektől még nem biztos, hogy bejön nekem. Sokkal fontosabb az összhatás és a lány kisugárzása!" (Ádám, 17)

Száj
Szép száj = forró csókok! A képlet valahogy így áll össze a srácok fejében. Az ápolt ajkak, különösen, ha szájfénnyel vagy rúzzsal finoman hangsúlyozod a formájukat, ellenállhatatlanul vonzóvá tesznek a legtöbb fiú szemében! Már nálunk is olvashatsz sminktippeket, az egyéniségednek megfelelően! Ezeket bátran alkalmazhatod te is, de jó, ha szemmel tartod az ősi igazságot: a kevesebb néha több!

"Mindig a száját nézem meg először. Tetszenek a húsos ajkak, de fontosabb, hogy mosolyogjon a szája. Tetszik, ha szájfénnyel (nem rúzzsal!) teszi csillogóvá az ajkait!" (Áron, 15)

Haj
Gondoltad volna, hogy az első benyomást alapvetően meghatározza az ápolt haj? Lehet hosszú, rövid, festett vagy természetes színű: a szép frizura láttán a fiúknak bizseregni kezd az ujjuk, hogy legszívesebben azonnal beletúrnának! A rikító színek vagy az extravagáns vágás nem mindenkinek állnak jól! Törekedj arra, hogy frizurád az egyéniségedet tükrözze!

"Nem kell, hogy mindig neki legyen a legtrendibb frizurája. Azt szeretem, ha bele lehet túrni a fürtjeikbe, a hosszú hajú lányokra bukom!" (Csaba, 15)

Szem
Ha szomorkodsz vagy jó a kedved, a szemed mindig tükrözi a hangulatodat. Ezenkívül a csábos pillantás a flört első és legfontosabb lépése! Egy kihívó pillantás vagy egy szerény szemlesütés gyakran már az elején elárul mindent! Hangsúlyozd a szemed, de ne rikító színekkel!

"Persze, hogy a szemét nézem meg először! Fontos, hogy szép legyen a színe, formája. De a lényeg a tekintete. Ha ránézek, minden kiderül akkor is, ha egy szót sem váltottunk egymással!" (Krisztián, 15)

Test
A szexi mozdulatok szinte mágikusan hatnak a srácokra! Figyelj a testtartásodra: ezzel a saját önbizalmadat erősíted. És ne feledd: nem kell szupermodell-alkatúnak lenned ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. A legegyszerűbb szabályokat tartsd be: has be, mell ki, a válladat húzd hátra és föl a fejet! A szép tartással máris magadra vonod a fiúk figyelmét!

"Imádom nézni, ahogyan egy csaj táncol! Szeretem, ha valakinek jó mozgása van. De ha túlzásba viszi, menekülök: ne dobálja magát, csak legyen ösztönös és egy kicsit szexi!" (Benjámin, 16)

Kéz
Nem biztos, hogy tudod, de a kezed mindig elárulja, mit gondolsz éppen. Ha például összekulcsolod magad előtt a karodat, az többnyire elutasítást fejez ki. A fiúk egyébként nagyon szeretik, ha egy lánynak finom, puha keze van. Az ápolt körmök szintén jó benyomást tesznek a srácokra, de hidd el, a műköröm a legtöbbjüknek egyáltalán nem tetszik!

"Nem tudom, miért, de mindig a lányok kezét figyelem először: mennyire ápolt, milyenek a körmei. Ahogyan hadonászik maga előtt, miközben magyaráz... A műkörmöket és a rikító körömlakkot utálom!" (Balázs, 15)

Láb
Ha leülsz és közben a lábaidat is a fiú felé fordítod, az érdeklődésedet fejezed ki iránta. Ha keresztbe teszed a lábad, inkább bizionytalannak, félénknek tűnsz majd. A legtöbb fiú farmerben is nagyon szexinek találja a lányok lábát, tehát nem biztos, hogy csak miniszoknyában lehetsz csábító!

"Naná, hogy a hosszú lábak szexisek! Tudom, hogy nem lehet mindenki született modell, de a formás lábak számomra nagyon fontosak. Izmos vádli, szexi boka és formás comb: az alap!" (Bence, 16)Illatos trükk
Talán nem is gondolnád, hogy milyen fontos a jó illat a hódításhoz! Ha mindig ugyanazt a parfümöt használod, automatikusan te fogsz eszébe jutni, ha valahol azt az illatot érzi! Persze soha ne vidd túlzásba: a túl sok parfüm kiábrándító! Hogy is nézne ki, ha a magadra locsolt több liter parfüm gőzében elkezdene fuldokolni a srác, miközben elsétálsz előtte!

Mire kell vigyáznod?
Természetesen vannak olyan mozdulatok is, amelyektől totál kikészülnek a fiúk. Viszont mi az, ami a leginkább idegesíti őket? Kiábrándító, ha egy lány...
...a pattanásait piszkálja.
...turkál az orrában.
...egyre csak a padlót bámulja.
...a körmét rágja.
...a fülét vakarássza.

Nevetés, popsi- vagy mellméret? Mire figyelnek a fiúk legelőször?
38% a szemed nézi először.
36% az alakodra koncentrál.
14% a formás szájakat keresi.
7% a szexi lábakra esküszik.
5% szerint a szép haj a legfontosabb.
3% szerint az ápolt kezed árulkodóak!

Árulkodik a pasi! 


Ha szerelmes beléd:

 Sokszor néz a szemedbe.

 Mindíg körülötted bolyong.

 Sokszor dícsér.

 Kedveskedik.

 Bármikor segít.

 Makog,hadar...

 Megkérdezi: Van paid?


Ha kerül, és utál:

 Örökösen bunkózik.

 Kerül.

 Nem néz rád sokat.

 Cikiz,csúfol.

 Lenézően néz.

 Ha besél veled sokszor felnéz.

 Elrohan.

Pasivadászat


Beleestél. Ez jó, de ne csak álmodozz róla! Itt az ideje, hogy te is bedobd magad! Ismerkedj és hódíts - okosan! A GIRL! elárulja, hogyan!


Ha lehet, feltűnés nélkül szerezz be infókat a fiúról, aki tetszik neked!
Amikor az egyik barátnőjével vagy barátjával beszélgetsz, ejts el egy-egy kérdést róla: Milyen zenét szeret?; Mi a hobbija?; stb.
Amit tilos: nyomozni utána. Ha túl feltűnően érdeklődsz iránta, lehet, hogy pont az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél.
Amit lehet: barátkozni a barátaival! Tartsd szem előtt a "Lassan járj, tovább érsz!" elvet, és először ismerkedj meg a barátaival, haverjaival!

Szemkontaktus kipipálva. Hogyan tovább?
Tetszik egy srác, néhányszor már összeakadt a tekintetetek. Ez azt jelenti, hogy szimpatikus vagy neki, de ne bízd el magad!
Amit tilos: röhögcsélni és összesúgni a barátnőiddel úgy, hogy számára is egyértelmű: róla dumáltok. Képzeld magad az ő helyébe! Örülnél neki?
Amit lehet: maradj szerény és bájos! Az sem baj, ha kicsit belepirulsz a mosolyba. A fiúk imádják!

Mutasd meg magad, de ne légy hivalkodó!
Nagyon bejön neked egy srác, de ő még nem vett észre téged. Szeretnéd felhívni magadra a figyelmet. Mit csinálj?
Amit tilos: kihívóan öltözködni és viselkedni. A harsány nevetéstől, a nagyhangú lányoktól a fiúk beijednek. Akár hiszed, akár nem, a hódításhoz nem kell szuperszexi miniszoknyát húznod.
Amit lehet: légy önmagad, minél természetesebb és nyugodtabb vagy, annál erősebb a kisugárzásod. Így hamarabb észrevesz majd, mintha egész nap viháncolnál.

Baj van? Légy mellette!
Észreveszed, hogy egyedül és szomorúan álldogál a sarokban, láthatóan félrevonul a többiektől. Szíved szerint azonnal megvigasztalnád, mégsem teszed.
Amit tilos: ilyenkor túlságosan jókedvűnek lenni előtte. Kerüld a "Hé, miért lógatod az orrod?" jellegű mondatokat!
Amit lehet: egyedül odamenni hozzá, és halkan megkérdezni: "Baj van, segíthetek?" Valószínűleg nem árulja el, mi bántja, de a szíve mélyén emlékezni fog rád! Talán egy randival hálálja meg, hogy odamentél hozzá!

Körülrajongják a lányok, de te nem akarsz beállni a sorba!
Ő az iskola legmenőbb fiúja, akit egész nap körülvesznek a lányok. Kedvükre válogathatna közülük, de nem teszi. Rajtad a sor!
Amit tilos: ugyanazt csinálni, mint a többi csaj. Ne légy rideg, de ne is akarj a hárembe tartozni. Ne dícsérd őt, s ne viselkedj előtte kihívóan!
Amit lehet: úgy etnni, mintha nem érdekelne. Kicsit csalj, vonulj vissza, és hidd el, ezzel sokkal jobban felkelted a kíváncsiságát, mintha egész nap körülötte legyeskednél.

A nyomulás visszatetsző!
Bulikban biztosan láttad már, hogy egy lány annyira hajt egy fiúra, hogy képes még önmagát is felajánlani, csak hogy rá figyeljen a srác. Ha nincs helyén az önbecsülésed és a büszkeséged, könnyen te is ebbe a hibába eshetsz!
Amit tilos: saját meggyőződésed ellen cselekedni. Senki kedvéért ne add föl az elveidet! Ne játssz szerepeket, csak azért, hogy figyeljenek rád!
Amit lehet: visszavonulót fújni, ha a fiú nem reagál a közeledésedre. Ne nyomulj!

Ő nem lép, te nem mersz...
Tetszik egy srác, úgy érzed, ő is felfigyelt rád. A kapcsolatotok már olyan, mint egy romantikus regény: te nézed, ő néz, de nem történik semmi... Valamit mégis tenni kell!
Amit tilos: letámadni őt, és nyíltan megkérdezni, hogy randizna-e veled. Az ilyen széplelkű, bátortalan srácok könnyen megriadnak, ha egy lány ennyire őszinte.
Amit lehet: leszólítani őt lazán, egyszerűen: "Helló, hogy érzed magad?" Írhatsz neki egy e-mailt is! De a levélben legyél kedves. Írd meg, azért szerezted meg a címét, mert valamilyen ügyben szükséged lenne a tanácsára. Ha gáz van, így még mindig visszakozhatsz!

Nem érdekled őt:

Igazából rád sem néz, illetve kerüli a tekintetedet. Jobb, ha elengeded, mint ha olyan szekér után futnál, amelyik nem vesz fel. Fogadd el, hogy ami nem a tiéd, az nem a tiéd…


Csak barát vagy:

Körül vagy véve fiúkkal, nagyon jól megértitek egymást – de egyik sem gyúl szerelemre irántad. A fiúbarátságok kelepcéje, hogy a srácok egy idő után már nem a nőt látják benned, hanem a havert. Ha azért barátkozol srácokkal, hogy egyszer majd szerelemre lelj, akkor őrizd meg a nőiességedet, nem szabad fiúvá válnod.


Csak az ágyba kellesz:

Szerelemre vágysz, és amikor úgy érzed, hogy egy fiú viszontszeret, nem tudsz nemet mondani arra, hogy lefeküdj vele, mert ily módon is bizonyítani szeretnéd a szerelmedet. Aztán jön a koppanás: a srácnak egy szúrós szexi (vetkőztető) tekintet, amelybe belenézve máris láthatod az ágyjelenetet…


Esetleg komoly is lehet belőle:

Ez a srác is minél előbb szeretne az ágyában tudni, de… A vonzó tekintet mögött ott rejtőzik még egy mély vágy: bár tagadja, de ő is az igazit keresi; szeretetre, szerelemre szomjazik. Ezért, ha minden klappol köztetek – a szellemi, lelki és testi élet is - ,akkor nem fog lelépni, melletted marad.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 261
Heti: 1 037
Havi: 2 490
Össz.: 1 078 004

Látogatottság növelés
Oldal: MinĐen a pa$ikróŁ!
Kérdések minden témában!:) - © 2008 - 2018 - kerdesekmindentemaban.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: halloweeni csínyek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »