Kérdések minden témában!:)

Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

Ha már a c$óknᣠtartunk... ♥ ღ  ♥ ღ  ♥ ღ

A csók a szerelem kifejezésének egyik legősibb és legbiztosabb jele. Mindenesetre az, ahogyan elcsattan, rengeteg dolgot elárul a szerelmesek jelleméről, sőt, még arról is, mit gondolnak a kapcsolatról.

szenvedely12.jpg 

Csücsörítős csók: a szégyenlős különc

Rövid, elővigyázatos, és gyors-ez a típus nem engedi, hogy a szenvedély vagy egy bensőséges pillanat a hatalmába kerítse. Távolságot tart, fél a közelségtől és a kötöttségektől. Nem könnyű megszerezni, de megéri a fáradozás, mert ha megtanítod, hogyan mutassa ki érzéseit, kiváló társ lesz belőle!

Tipp: Nézz mélyen a szemébe, óvatosan vedd kezedbe az arcát, és húzd magadhoz. Hidd el, nem fog ellenkezni!

Nedves csók: a túlbuzgó kezdő

Úgy csókol, mint egy kiskutya? Ne ess pánikba, egy kicsit talán tapasztalatlan az illatő, ezért a túlzott lelkesedés. Az első pár hétben neked kell majd viselned a nadrágot, de lehet, hogy ez midig így marad! Feltehetően nem ő az igazi, ha te egy kapcsolatban biztonságra és védelemre vágysz.

Tipp: Addj időt a másiknak, próbáld meg finoman megmutatni neki, hogyan csókoljon!

Francia csók: az őnző macsó

"Milyen voltam?"-ez a leggyakoribb kérdése. rögtön a lényegre tér, nem teketóriázik. Hiányzik belőle a romantika. Sajnos ez a típus többnyire szemtelenül jóképű. Hidd el, reménytelen esetről van szó, aki ennyire el van szállva magától, annak nem segít semmi.

Tipp: Ha ilyen sráccal találkozol, mindig maradj egy kicsit titokzatos, ne mutasd ki, mennyire csodálod, így tovább megőrizheted a szerelmét.

Beborító csók: a majdnem tökéletes

Kezében tartja az arcát és ezer apró csókkal halmozza el? Gratulálok megtaláltad a majdnem tökéletes srácot. Az ilyen csókok azt sugallják, mindenhol szeretné megérinteni, minden részét kedveli! Hunyd le a szemed, és élvezd a romantikus kényeztetést!

Tipp: Viszonozd az apró csokokat. Így érezni fogja, hogy te is rajongsz minden egyes porcikájáért! Ez pedig biztosan elbűvöli.

Mr. csók: a csókok hosszú embere

Ez a srác imád csokolózni, hosszú gyengéd csokokkal halmoz el téged. És nem akarja, hogy abbamaradjon az egész. Ez a típus imád ágyban csokólozni, mégha nem is történik semmi más, akkor is romantikus.

Tipp: Ezt a srácot, nem hagyd elmenni, és ne félj attól, hogy nem bírod megtartani. Viszonozd a hósszú csokokat. És ami fontos, hogy kezdeményezz te is!!!!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 261
Heti: 1 051
Havi: 2 504
Össz.: 1 078 018

Látogatottság növelés
Oldal: C$ók é$ a fiúk!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Kérdések minden témában!:) - © 2008 - 2018 - kerdesekmindentemaban.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: halloweeni csínyek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »